dilluns, 16 de maig de 2011

Els 10 finalistes del Concurs de creació de jocs

Copiat literalment del bloc de la Fira JugarxJugar:

El jurat del Cinquè concurs Ciutat de Granollers de creació de jocs, format pels amants dels jocs Gaëtan Bésieux, Nadine Bogner, Marc Figueras, Jorge Gómez Arrausi, Vicenç Pagès, Beatrice Parisi, Màrius Serra i Teresa Serván, s’ha reunit els dies 14 i 15 de maig de 2011 a l’hotel Granollers per jugar i deliberar sobre els deu jocs finalistes i atorgar el primer premi i l’accèssit del concurs.

1066
Sylvain Beaujean (Herblay, França)
2 a 4 jugadors
Quan el rei mor, els seus fills han d’aconseguir el vot dels estaments dels feus del regne, en un món on pràcticament tot és possible.

Caribbean Sea
Alain Epron i Jérémie Caplanne (La Genevraye, França)
2 a 5 jugadors
Joc de pirates, amb tot el que fan els pirates, atacar vaixells, aprofitar tots els recursos de la mar, arreplegar mercenaris i sobretot buscar tresors.

City Tour
Elisabeth Schraudolph i Julia Kling (Nuremberg, Alemanya)
2 a 4 jugadors
Joc de deducció i bluf en què uns turistes són moguts per la mà invisible dels jugadors, que intenten dur-los a les seves destinacions secretes.

Fakir
Philippe Proux (Renwez, França)
2 a 4 jugadors
Joc abstracte que incorpora la llei de la gravetat com a mecanisme. Absolutament nou, pels conceptes que proposa i pels materials amb què es juga.

Firenze
Francisco Manuel Recio (Massanassa, València)
4 a 5 jugadors
A la Florència renaixentista tan fonamental és fomentar les obres d’art i acollir-ne els creadors com gaudir dels favors i les intrigues de les famílies de la ciutat.

Lübeck
Àlex Sentís (Barcelona)
2 a 4 jugadors
Joc de gestió ambientat en un port. S’han de carregar vaixells amb les millors mercaderies i al més ràpid possible i no sempre hi ha prou vaixells.

Oracle Pathway
Bret Gilbert (Cambridge, Gran Bretanya)
2 a 4 jugadors
Ràpid i elegant joc en què cal endevinar quines cartes jugaran els altres jugadors a partir d’informacions parcials i esbiaixades.

La tieta
Xavier Bonet (Barcelona)
3 a 5 jugadors
Joc de cartes ràpid i divertit, on s’ha de saber guanyar poc per no perdre-ho tot. Clar, tots els jugadors volen fer el mateix al mateix temps.

Tránsitos
Jorge Pradas (Paterna, València)
2 a 4 jugadors
Joc d’ordenació del trànsit a la ciutat de València, on l’important és endreçar la fluïdesa dels cotxes de dia i el descans dels veïns de nit.

Ying Yang Koi
Liu Xiao (Pudong, Xina)
2 jugadors
Joc abstracte que reinventa mecanismes coneguts de moviment i captura, en un espai a la vegada petit i il·limitat.

Demà, dilluns 16 de maig, l'Ajuntament de Granollers farà públic el nom i l'autor del joc guanyador i de l'accèssit, mitjançant una nota de premsa.

2 comentaris:

  1. Això em recorda que no hem fet el nostre xD

    ResponElimina
  2. Home, es tractava de tenir-lo pel gener de l'any que ve.

    ResponElimina