diumenge, 6 de febrer del 2011

Sessió de jocs: 3 de febrer

Sessió matinal. Altre cop: dijous, parella.

Aquest cop ja ho teníem parlat i clar: el Luke i jo jugaríem un Runewars. Després d'haver fet un parell de partides (el Luke 2, jo 1), calia posar-s'hi al 100%. És un joc força complex i ple de regles, però no arriba a l'extrem de l'Arkham Horror. Tot i que vam haver de consultar el manual forces cops, vam fer una partida digna i en "només" dues horetes. Encara no podem definir una estratègia en el joc i, de moment, el que intentem (i encara no aconseguim) és no cagar-la gaire. Victòria ajustada pel Luke.

Luke: 6
Jansy: 5


Abans de l'hora de dinar vam poder fer un ràpid Dominion. I dic ràpid perquè ho va ser força. Va ser molt curiosa perquè van abundar els calés i no va caldre gaire cosa més gràcies a una carta del "Dominion: Terramar": l'Estratega. Aquesta carta bàsicament ens va permetre perdre el torn per a tenir 9 cartes al següent. Fins i tot, el Luke va comprar dues colònies en un sol torn! Tot i que semblava que la partida m'era favorable, el Luke va aconseguir molts punts cap al final, guanyant.

Luke: 78
Jansy: 61


1 comentari:

  1. M'agrada el Runewars, és un joc que està força complet, a veure si podem jugar-hi algun altre dia amb més gent i això.

    I bueno del Domonion no cal dir més coses. A cada partida que surt alguna carta que no hem provat sempre acabem sorpresos amb el que es pot arribar a fer.

    ResponElimina