dimarts, 3 de maig del 2011

Sessió de jocs: 30 d'abril

Sessió de dissabte amb domini femení, no pas perquè hi hagués més noies que nois (seria molt estrany), sinó perquè les noies ho van guanyar tot!

El primer a sortir a taula va ser el Total Rumble que, segons el Luke, a tothom que l'ha provat li ha agradat. La Gemma i jo (Jansy) el provàvem per primer cop. És un joc que passa ràpid i el vam jugar de forma trepidant. El Luke, el Sergi, la Gemma i el Jansy van anar quedant eliminats per aquest ordre i, per tant, la Montse es va endur la victòria.

El següent va ser un joc de civilitzacions que no havíem provat mai: el Peloponnes. Va quedar clar que és un dels jocs que entrarà a la categoria de jocs curts, amb una duració semblant al 7 Wonders. En general va deixar un bon sabor de boca, tot i el constant puteig que té la pròpia mecànica. L'anècdota la va donar el Sergi, que es va protegir de tot tipus de catàstrofes però va acabar sense poder alimentar la seva població. Va guanyar la Gemma, que va ser la més equilibrada.

Gemma: 25
Jansy: 21
Luke: 21
Montse: 15
Sergi: 3


Després de sopar en una pizzeria, vam provar per primer cop un joc sense capsa i sense guanyador. Es tracta de l'Eat Poop You Cat, d'impossible traducció. Quan hi haguem jugat més, us en farem una ressenya. Això sí, podem dir que ens vam pixar de riure amb els nostres dibuixos i interpretacions. Vam fer dues tandes i les següents dues fotografies en són el resultat.



Per últim, vam jugar al Bohnanza, del que ja en portem unes quantes partides però que el Sergi no havia tingut ocasió de provar. Altre cop la Montse va demostrar ser una bona comerciant, va guanyar i ja porta 3 victòries de les 4 partides que hem fet al Bohnanza.

Montse: 17
Luke: 14
Jansy: 14
Gemma: 13
Sergi: 12

3 comentaris:

  1. Quina mala raxa que porto últimament -_-U

    ResponElimina
  2. Doncs sí, noi. Jo em sembla que m'hi afegeixo!

    ResponElimina
  3. Com sempre, el Luke no volia jugar a un "joc de paperets" però als 10 minuts estava convulsionant.

    ResponElimina