dilluns, 17 d’octubre del 2011

Agenda lúdica fins a finals d'any

En aquests 3 últims mesos de l'any (es podria afegir el setembre perfectament) hi ha una acumulació il·lògica d'esdeveniments relacionats amb els jocs de taula, sobretot a l'escenari català.

Del 20 al 23 d'octubre es celebra la fira de jocs més important del món, la fira d'Essen (Alemanya). S'hi poden trobar un munt d'estands de jocs i editorials de tot el món. I si no tenen estand, hi són els responsables fent contactes.

Del 21 al 23 d'octubre es faran les Jornades Kritikas, organitzades pel Club Kritik a Barcelona. Són 3 dies de portes obertes on hi podrem trobar jocs de taula i rol.

El 29 i 30 d'octubre s'organitzen les jornades Juguem! a Vilafranca del Penedès. L'espai és molt gran i s'hi pot trobar de tot el necessari: tornejos de tot tipus, botiga on comprar jocs i ludoteca per jugar.

El 5 de novembre es fan les 24 hores de jocs de Sabadell, organitzades pel Refugio del Sátiro. Una marató de 24 hores des de les 10 del matí del dia 5 fins a les 10 del matí del dia 6. Jocs de taula i algun torneig.

El 19 de novembre es fa una edició més de la Patitrobada a Igualada, organitzada per l'Associació Cultural el Pati. De 10h a 20h s'hi pot jugar a tot tipus de jocs.

Del 25 al 27 de novembre es celebra el 7è Encuentro Nacional de Juegos de Mesa. Cada any es celebra en una ciutat diferent d'Espanya i aquest any es realitza a Granollers i està organitzada per l'ajuntament i per l'editorial Homoludicus. En general hi van força editorials i segons el plantejament de cadascuna, pot resultar molt interessant, sobretot per l'organització d'Homoludicus.

El 27 de novembre es realitza la Fira del Joc, a Tona. Sobretot hi podem comprar jocs i s'hi fa alguna demostració. Potser (creuem els dits) aquest any s'animen i s'hi pot participar més (jugant, bàsicament).

El 3 i 4 de desembre es realitzen les Jornades Ayudar Jugando, realitzades per l'associació Ayudar Jugando. Aquestes jornades són de caire benèfic i s'hi pot comptar amb una gran ludoteca i amb un petit mercat de jocs (compte, si hi aneu, arribeu aviat, s'acaba tot ràpidament!).

El 17 de desembre hi ha una edició més de la One Night Stand, un esdeveniment organitzat pel Club Kritik on s'hi pot jugar durant tota la nit (de 20h a 8h) amb la ludoteca del club.

Hi ha un munt d'actes i segur que se m'escapen un munt, així que convido a qui vulgui a afegir altres esdeveniments als comentaris.

1 comentari:

  1. Ostres, ben bé sembla que me l'hagi copiat, a més quasi al peu de la lletra...

    Honestament no l'havia vist, la idea em va venir d'una conversa amb un fanàtic i vaig pensar que estaria bé posar-ho tot en un post. Òbviament no vaig ser el primer... ;o)

    ResponElimina