dissabte, 29 de gener del 2011

Sessió de jocs: 27 de gener

Dijous, parella. Vull dir que vam quedar el Luke i jo i (òbviament) vam jugar a jocs per a 2 jugadors.

Després de 6 partides jugades al 7 Wonders amb 3, 4 i 5 jugadors, ens faltava provar la versió per a 2 jugadors. Com a d'altres jocs (Alhambra, per exemple), apareix un tercer jugador fantasma portat entre els dos jugadors. El joc adquireix un nou component estratègic i resulta força atractiu. A mi em va donar per jugar estructures civils i el Luke va construir una mica de tot, però sobretot gremis, que li van donar la victòria.

Luke: 66
Jansy: 55
Ciutat lliure: 28


Després de plegar l'escampall de cartes, vam jugar un Smallworld. Amb dos jugadors es va notar el poc moviment que hi ha a la columna de combinacions. Curiosament van aparèixer moltes races i poders de les expansions, que tot just estrenàvem. El Luke va mantenir un monopoli del territori durant absolutament tota la partida i, tot i que em vaig refer amb les olles d'or dels Leprechauns, no va ser possible la remuntada.

Luke: 108
Jansy: 81


Per últim i calculant malament (com sempre) el temps que ens quedava vam fer un Dominion expandit amb Intriga, Terramar i Prosperidad. Com sempre que he provat el Prosperidad, em dóna la sensació que domina la partida per sobre les altres expansions, suposo que per les cartes de victòria de 10 punts i per les monedes de 5. Les cartes que van tocar impedien fer masses combos, així que es va fer un pèl lenta fins que vam poder comprar cartes de victòria. El resultat va ser molt ajustat, encara que no ho va semblar mentre jugàvem.

Jansy: 73
Luke: 65


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada