dilluns, 31 de gener del 2011

Sessió de jocs: 29 de gener

Dissabte. Vam començar sent 3 i vam acabar sent 7. I 7 és un nombre de jugadors que no acostumem a reunir.

Érem 3 (Luke, Gemma i jo) i ens disposàvem a provar una altra adquisició d'aquest Nadal que encara havia de veure taula: el Glen More, un joc ambientat a Escòcia. La veritat és que l'explicació del joc és fàcil, però té uns tipus de puntuació als que no estem gens acostumats i que no començarem a dominar fins que no portem 3 o 4 partides. El Luque, per cartes especials, va fer un munt de punts i com sempre que estrenem un joc, es va endur la victòria.

Luke: 61
Jansy: 42
Gemma: 35


Abans no vingués la Montse, ens va donar temps a fer dos partides al 7 wonders. La veritat és que 3 jugadors és nombre molt bo per aquest joc, perquè els teus dos veïns (el que importa en aquest joc) són els teus únics rivals. La primera partida va ser MOLT ajustada, amb victòria del Luke i la segona vas ser més clara a favor meu.

Luke: 50
Jansy: 48
Gemma: 46

Jansy: 60
Luke: 49
Gemma: 48


Va venir la Montse, però teníem poc temps per a fer una partida. El joc que ens va semblar més adequat pels temps que quedava va ser el Palastgeflüster. No vam poder-lo acabar, però quasi. Va quedar clar que és un joc de putejar. La victòria, tot i que il·legal, va ser compartida entre la Montse i jo.

Jansy: 4
Montse: 4
Gemma: 3
Luke: 3

Després de sopar, es van afegir a la taula el Sergi, l'Aitor i l'Iria. Vam treure el Dixit, per a fer una demostració de les nostres anades d'olla. Com que érem 7 jugadors, vam utilitzar unes fitxes de cartró casolanes, en comptes de les que porta el joc. A més a més, en comptes d'arribar a 30 punts, el joc el vam acabar fent una ronda completa. La primera partida la vaig guanyar jo en diferència, moooolt estranyament. La segona va posar les coses a lloc i tothom va acabar per un igual, amb victòria de la Montse.

Jansy: 25
Sergi: 17
Montse: 17
Luke: 13
Iria: 12
Gemma: 11
Aitor: 9

Montse: 19
Aitor: 17
Jansy: 16
Iria: 15
Gemma: 13
Luque: 13
Sergi: 13


Seguidament vam aprofitar que érem 7 per a jugar a La Resistencia, que només havíem provat a 5 i 6 jugadors. Amb 7 jugadors vam tornar a comprovar, després de 3 partides, que els espies ho tenen més fàcil per a guanyar, així que per a la 4a i última partida vam utilitzar una de les variants de les instruccions: que els espies no es coneguin al principi de la partida. La partida va semblar més igualada, però haurem de continuar fent proves. Tothom va ser espia i resistència almenys un cop, i també tothom va obtenir alguna victòria.


Per últim, vam fer un Graffiti que, com sempre, van portar rialles al dibuixar segons quins conceptes. Vam fer una ronda, que van guanyar compartidament l'Iria i el Sergi.

Iria: 11
Sergi: 11
Luque: 10
Jansy: 9
Aitor: 9
Gemma: 8
Montse: 7

5 comentaris:

  1. A la vista queda que el Graffiti és un joc que sempre ha de tancar les sessions, a les tantes de la matinada, quan a la gent se li'n va més la castanya.

    ResponElimina
  2. Va ser una tarda-nit ben divertida XD i el descobriment del WOK també va estar la mar de bé! Hi haurem de tornar un altre dia!

    Per cert sempre que juguem al grafiti acabem amb alguna titola pintada xD

    ResponElimina
  3. Això si, crec fermament que hem de jugar més a l'Arkham Horror...

    ResponElimina
  4. Sí, jo crec que amb els 7 que érem era el dia ideal per fer un Arkham.

    ResponElimina
  5. Ei Jansy, he incorporat aquest bloc a la nostre secció d'enllaços. Veig que teniu molta càrrega pesada de la que m'agradaria probar (Carson City, Jaipur).

    Nosaltres encara tenim una part important de la comanda de Nadal amb l'embalatge posat, però no hi ha manera de trobar el moment.

    ResponElimina