dissabte, 12 de febrer del 2011

Sessió de jocs: 10 de febrer

Com altres dijous, aquest cop a la tarda, ens vam reunir el Luke i jo per a fer una sessió. El primer joc al que vam jugar va ser l'Alhambra Big Box (per a qui no ho sàpiga és una edició especial de l'Alhambra amb les seves 5 expansions). Vam utilitzar 3 de les miniexpansions, unes de les més senzilles: "La casa de cambio", "Las cartas de puntos adicionales" i "Los diamantes". Vam comprovar que és bastant diferent jugar 2 jugadors que 5 (com ho vam fer anteriorment), ja que els jugadors compren un munt de llosetes i, com va experimentar el Luque, cal no tancar-se a causa de les muralles. Vaig guanyar jo, trencant la ratxa de victòries del Luque, tot i que no va durar gaire...

Jansy: 158
Luke: 131


A continuació vam fer un Dominion, utilitzant l'"Investigación secreta": una combinació recomanada a les instruccions de l'Alquimia, que combina aquest amb l'Intriga. La combinació va resultar interessant ja que contenia moltes cartes de robar i d'accions, que permetia fer molts combos i va impedir que fos una partida d'acumular calés, que és el que ens acostuma a passar. Això ho va aprofitar molt bé el Luke, que, de pas, em va omplir de malediccions.

Luke: 38
Jansy: 6


Va venir la Montse i ens vam posar la barretina i vam agafar l'aixada per a poder fer un Agricola. Vam utilitzar les cartes de la baralla E. El Luke de seguida es va omplir d'animals, la Montse sobrevivia menjant fusta (gràcies a una carta) i jo em vaig tirar a fer jornades al camp. Les cartes van ser decisives, perquè l'únic que va ser capaç d'aprofitar-les va ser el Luke.

Luke: 35
Montse: 22
Jansy: 20


Per últim, amb poc temps, vam fer un Condottiere. Era el primer cop que provava aquest joc de subhastes amb bluf. La veritat és que em va deixar amb un gust agredolç i vaig deduir que amb més jugadors seria un joc més interessant, ja que hi intervenen molts factors. El Luke, de sobte, es va fer amb 4 regions limítrofes que li van donar la victòria.

Luke: 4
Jansy: 3
Montse: 2

1 comentari:

  1. Nota personal sobre el Condottiere, també conegut com a "Conquereix Itàlia fent servir putes":
    El joc està bé però o les regles tenen alguna llacuna a l'hora de repartir cartes o els 2 cops que he jugat no ho hem fet bé.

    ResponElimina