divendres, 21 de gener del 2011

Col·lecció de Magic: The Gathering

Fa poc me n'he assabentat de que l'Editorial Salvat ha tret a la venda una col·lecció de les famoses cartes Magic. Em vaig comprar el primer fascicle, que val 2.99€ i la veritat és que per tot el que donen està la mar de bé.

Per qui no sàpiga de què va Magic, Magic: The Gathering o Magic: El Encuentro és un joc de cartes col·leccionables (n'hi ha més de 10.000 diferents) que va aparèixer l'any 1993. En el joc representem a un poderós mag capaç d'invocar criatures com dracs, àngels o goblins, llançar conjurs i artefactes per tal de derrotar en un duel a un altre poderós mag. Però ara passem a veure què porta el primer fascicle.

El primer que veiem són dos fascicles, un de propaganda de la col·lecció i l'altre amb l'explicació de com es juga a Magic i l'explicació de les cartes i tot això. Després trobem dos sobres, un de 12 cartes que després de 4 entregues més formaran la primera baralla de Magic que obtindrem amb la col·lecció i l'altre de 6 cartes aleatòries. I ja per acabar també trobem un CD amb la demo del joc que hi ha per ordinador en el qual ens expliquen com es juga a Magic.

Si us animeu a fer la col·lecció heu de saber que al final tindreu 12 baralles diferents (el que implica que serien unes 60 entregues, ja que cada 5 entregues tindrem una baralla acabada.) i varis sobres amb cartes aleatòries per a que us dediqueu a variar les baralles. També tindreu uns quants fascicles on us expliquen regles, estratègies i les diferents cartes de les baralles i a més a més informació dels tornejos oficials i tot això.

Si esteu interessats aquí us deixo un link a la web per a què us pugueu informar millor de la col·lecció.

-Col·lecció de Magic: The Gathering

1 comentari:

  1. Hola nois!Acabo de descobrir el blog.Us aniré llegint (que no vol dir comentant) de tant en tant.

    Salva

    ResponElimina