dimarts, 18 de gener del 2011

Sessió de jocs: 15 de gener

Va ser un dissabte d'estrenes dels meus regals rebuts durant les festes. Èrem 4: la Gemma, la Montse, el Luke i el Jansy (jo).

El primer joc que a tots ens va venir de cara va ser l'Stone Age, amb el que uns dies enrere vam deixar a mig acabar degut a unes visites. De seguida, el Luque i jo vam posar a reproduir els nostres prehistòrics per poder disposar-ne de més. La Gemma i la Montse es van dedicar més a la compra de construccions. Finalment, la partida la vaig guanyar jo i es va poder comprovar com les cartes poden arribar a donar molts punts.

Jansy: 212
Luke: 171
Gemma: 128
Montse: 128


Com que quedava poc per a sopar vam escollir un joc que aparentment semblava curt: Bohnanza. Era el primer cop que sortia a taula. Les regles van resultar un xic confuses, no perquè siguin difícils de comprendre sinó per la llibertat d'accions que pot realitzar un jugador. Tot i que a la Gemma li va costar una mica arrencar, va posar-se al capdavant de seguida. Vam comprovar com el comerç és la clau del joc i que no importa regalar cartes de tant en tant (el Luke ens ho va demostrar). Sorprenentment vam acabar tots 4 bastant igualats, amb la victòria de la Montse. Ah, i vam anar a sopar tard: la partida va durar quasi 1 hora i mitja! I més tard he descobert que vam utilitzar malament un parell de regles (és el que passa quan no rellegeixes les instruccions).

Montse: 19
Jansy: 17
Gemma: 16
Luke: 15

Després de sopar, vam estrenar un pes pesant: el Carson City. Vam veure que és un joc complex i ho demostra els pocs torns que dura: 4. Al ser la primera partida, vam evitar tot tipus de duels, tal i com els hi passa a molts altres jugadors. Tot i ser força complex, va ser una partida entretinguda, encara que cap de nosaltres sabíem si ho estàvem fent prou bé. Està clar que s'ha d'explotar un xic més per poder controlar bé el joc. El guanyador va ser el Luke, que va utilitzar molt bé els rols dels personatges, tot i que va estar molt seguit de la Gemma.

Luke: 55
Gemma: 51
Montse: 35
Jansy: 30


Òbviament, quan tinguem una mica més rodats tots 3 jocs, en farem ressenyes.

1 comentari:

  1. Em van agradar tots els jocs la veritat! Sobretot l'Stone Age i el Carson City!

    Amb el Carson City t'ho has de pensar molt la veritat.

    ResponElimina