dimarts, 22 de març del 2011

Sessió de jocs: 19-20 de març

Dissabte a la tarda ens vam trobar altre cop la Montse, el Luke i jo (Jansy) per jugar.

Abans que arribés el Sergi ens va donar temps a perdre al Ghost Stories. Això sí, cada partida suma experiència i com diu la Montse, "cada dia descobrim una lloseta". Una nova derrota al nivell bàsic, però aprenent-ne.


El Sergi va arribar i es va unir a la taula. El Luke tenia ganes d'estrenar l'Age of Empires III: La Era de los Descubrimientos, després que l'Alfred de Jugarxjugar ens el va ensenyar a la botiga. Les sensacions van ser bones i tothom va pillar força ràpid les mecàniques. Tot i així, no vam poder acabar la partida (diga-li falta de previsió, diga-li Manel), acabant un torn abans i frustrant les intencions dels quatre jugadors (sobretot del Sergi i del Luke). Així que no ho compto com a partida, però hi anoto els punts a continuació.

Montse: 93
Luke: 74
Jansy: 73
Sergi: 50


Vam anar a sopar 13 persones per celebrar l'aniversari del Luke. Després de sopar vam anar a un local on vam fer una sessió de Black Stories 2. En total, 4 misteris que van ser resolts en diferents duracions. Recomanació: jugar al Black Stories allà on no hi hagi soroll.

Si no em vam tenir prou dissabte, vam continuar l'endemà diumenge. Aquest cop, érem la Montse, la Gemma i jo. Vam estrenar el Luna. Va quedar clar que és un joc llarg d'explicar i força complexe de jugar. Tot i que costa entendre les 14 possibles accions i saber quina utilitzar a cada moment, cap a mitja partida ja es té tot el joc controlat i es pot jugar amb coneixement. L'experiència és un grau, i com que jo hi havia jugat, vaig tenir avantatge.

Jansy: 78
Gemma: 68
Montse: 67


Després vam fer un Bohnanza, tot just la segona vegada que el provàvem. L'anterior cop vam utilitzar malament dues regles (mea culpa (y "culpa" se orinó)). Aquest cop, amb 3, la partida va ser més ràpida però igual d'intensa. Encara costa saber en quin moment vendre o quan "regalar" una mongeta a algú. Victòria per a mi.

Jansy: 27
Gemma: 22
Montse: 20


Seguit del cultiu de mongetes vam contractar uns mafiosos jugant al Famiglia. Bé, qui va jugar va ser la Gemma i la Montse. Com al Luna, l'experiència és un grau, i la Gemma va guanyar, sobretot perquè la Montse va abandonar un parell de famílies i durant els últims torns quasi no va poder jugar.

Gemma: 77
Montse: 47


Després de sopar va arribar el Luke i per si no hi hem jugat prou aquests dies, vam fer un Ghost Stories (amb la Gemma estrenant-lo). I ara sí que li vam veure els budells al joc. Vam aplicar la lògica en tots moments i vam donar el millor de nosaltres. I és que el joc ens té ben picats. Vam començar a exorcitar fantasma rere fantasma i, fins i tot, vam poder arribar al Wu-Feng! De fet, ens va tocar un dels fantasmes més complicats de matar, ja que si ens hagués tocat qualsevol altre haguéssim pogut guanyar. Vam perdre però vam quedar satisfets. A la foto: els 4 personatges morts.


I per últim, ja a les 2 de la matinada, vam treure el Finca. I és que teníem ganes de ser alemanys cultivant l'illa de Mallorca. Vam anar bastant al gra i semblava que el Luke havia agafat avantatge, però vaig acabar guanyant jo (ja tocava que tingués un bon dia, que sempre el té el Luke!).

Jansy: 64
Luke: 52
Gemma: 46


I ja feia masses hores que era fosc, així que vam acabar el cap de setmana lúdic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada