dimecres, 2 de març del 2011

Sessió de jocs: 27 de febrer

Un dissabte més reunits a cal Luque. Vam començar sent 3: la Montse, el Luke i el Jansy. Com sempre ens passa, necessitàvem jugar a un joc curt. L'escollit va ser el Carcassonne, amb l'expansió de posadas y catedrales. La partida va ser emocionant, prenent-nos els castells uns als altres, però al final tot es va decidir per l'únic pagès en joc, propietat del Jansy.

Jansy: 101
Montse: 90
Luke: 76

Per aprofitar els pocs minuts que faltaven per que arribés el Sergi per fer alguna ronda al Dobble. Com que no vam arribar a fer 5 minijocs, no ho comptaré com a partida (dos minijocs amb victòria del Luke i el Jansy).

Un cop va arribar el Sergi vam fer un Tokyo Train aprofitant que èrem parells. L'equip format per la Montse i el Sergi va començar amb bon peu, però de seguida el Luke i el Jansy es van despertar i van acabar guanyant. El pròxim dia caldrà pujar de nivell i provar les combinacions de 9 cartes.

Jansy-Luke: 4
Montse-Sergi: 3

Era l'hora de provar la nova adquisició: el Talismán. El joc va començar divertint als jugadors (no paren de passar aventures) però al cap de dues hores (després d'haver anat a buscar la Gemma i tornar) els hi havia canviat la cara i es notava l'avorriment, sobretot pel temps que portaven jugant. La Gemma i jo ens vam afegir, fins i tot, la Gemma va acabar el joc molt ben equipada, portant 2 hores menys de joc. El joc es fa un xic llarg, així que, segurament, el pròxim cop que hi juguem canviarem algunes de les condicions inicials dels personatges. Tot i que el Luke ho va intentar uns quants cops, el Sergi va ser l'únic que va poder entrar regió a regió amb èxit i es va endur la victòria.


Després de sopar, el Luke i el Sergi van fer una partida a l'Aton, que va ser força emocionant, tot i que no van utilitzar el factor sorpresa. El Luke va aconseguir un millor domini de les 4 zones i va guanyar.

Luke: 40
Sergi: 33


Per desestressar-nos de... (de res?), vam fer un Jungle Speed, que va guanyar el Luke sense despentinar-se gaire.

El Madrid empatava mentre nosaltres decidíem fer un 7 Wonders. Per sort, el Sergi no estava de cara la tele, i la va poder agradar el joc. La Montse li va donar per les estructures civils, el Sergi per les estructures militars, el Jansy pels desenvolupaments de la meravella, el Luke pels recursos i la Gemma va pillar de tot arreu. Com sempre, la puntuació va ser ajustada. La Montse i el Sergi van empatar a punts amb la millor puntuació, tot i que va acabar guanyant la Montse pel que fa desempatar: les monedes.

Montse: 49
Sergi: 49
Jansy: 46
Luke: 43
Gemma: 37


El Ciudadelas va ser l'últim joc de la nit. Tots anaven construint, menys un servidor (Jansy), que va ser assassinat i robat uns quants cops, per variar. El Luke va poder construir el seu 8è districte en primer lloc i, a més, aconseguint els 5 tipus de districte. Està clar que el pròxim cop haurem d'assinar més el Condotiero.

Luke: 35
Gemma: 26
Sergi: 24
Montse: 23
Jansy: 18

2 comentaris:

  1. Com sempre ens passa, necessitàvem jugar a un joc curt.

    Em sembla que començo a captar la indirecta, XD.

    El joc es fa un xic llarg

    Ho vaig dir al principi: té molt bona pinta, depenent de la duració emetré el meu veredicte. I la duració va ser absurdament llarga. Veredicte negatiu.

    vam fer un Jungle Speed, que va guanyar el Luke sense despentinar-se gaire.

    Al Luke li comença a no ser gaire difícil despentinar-se.

    Per sort, el Sergi no estava de cara la tele, i la va poder agradar el joc.

    Més aviat crec que el partit va acabar just quan començàvem. La rematada de Benzema contra la seva pròpia cama en el minut 90+2 em va donar forces, XD. El 7 wonders em va agradar molt més que la primera vegada, hi hem de jugar més perquè a més a més (gràcies!!) és molt curt.

    ResponElimina
  2. Bueno pel pròxim cop hem de fer lo d'acortar la partida i ja està, que si no dura massa el joc. A mi no m'importa, però és veritat que es fa llarg XD.

    Si tens raó que jo cada cop tinc menys problemes amb la pinta...com que cada dia tinc menys per pentinar XD

    ResponElimina