dimecres, 30 de març del 2011

Compte enrere per la Fira jugar Xjugar

"Jugar és l’afortunada reunió de tres elements: unes persones que volen fer alguna cosa junts i fora de la vida de cada dia, unes regles creades per algú a qui agrada que la gent passi una bona estona i uns materials que ho fan possible. La fira jugarXjugar cada any és un bon lloc on practicar aquesta feliç conjunció."

Amb aquestes paraules publicades al bloc oficial, ha començat el compte enrere per la Fira jugarXjugar de Granollers, una de les dues fires de jocs de taula més importants d'Espanya. Es celebrarà durant els dies 2, 3, 4 i 5 de juny, durant la Fira de l'Ascensió de Granollers. A la Fira jugarXjugar hi podem trobar jocs de tot tipus, estants de botigues on comprar jocs i diferents tornejos. També és l'escenari del Concurs de Creació de Jocs, obert a tot el públic (bé, el termini ja va acabar al gener i s'han presentat 161 jocs).

A partir d'avui queden 64 dies per començar la Fira, tants dies com caselles dels escacs. Cada dia, al bloc de la Fira (i al Facebook), es publicarà un post parlant sobre un joc que, segons ells, "podrem jugar a la Fira i segurament hauríem de tenir a casa". Òbviament, tot això ho trobareu als enllaços del nostre bloc (a la columna dreta). El primer joc, el d'avui, és el Carcassonne i aprofiten per dir que a la Fira es farà el 7è Campionat d'Espanya de Carcassonne (compte, que qui guanya se'n va al Campionat Mundial).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada