diumenge, 13 de març del 2011

Sessió de jocs: 12 de març

El divendres per la tarda vaig anar de concert amb en Sergi, la Iria i l'Aitor i després vam aprofitar per fer unes partidetes a jocs de taula. Entre el Sergi i jo els hi vam explicar a la parelleta com funciona el Catan. Després d'una horeta o així i de la pura xamba que tinc de tant en tant vaig acabar guanyant gràcies als camins i als cavallers. Si no recordo malament crec que el marcador va quedar així:

Luke: 10
Iria: 7
Aitor: 6
Sergi: 3

Després vam dir de provar un joc que fa quasi un any que el tinc per allà sense estrenar, el Juego de Tronos LCG, un joc de cartes tipus Magic: The Gathering, però basat en les novel·les de Canción de Hielo y Fuego de George R. R. Martin. Anàvem a fer una partida a quatre, però la Iria estava cansada després d'haver matinat i treballat i es va retirar, per tant vam acabar jugant, l'Aitor, el Sergi i jo. Els hi vaig explicar més o menys com va el joc; després d'haver-me llegit el manual un parell de cops i vist un vídeo tutorial s'havia de provar ja per nassos. El Sergi va jugar amb la casa Lannister, l'Aitor amb la casa Baratheon i jo em vaig quedar amb la Casa Stark. Vam estar una bona estona jugant i intentant esbrinar com anava el joc, ja que era el primer cop que el provàvem. Després d'acordar que faríem la partida a 10 punts, la victòria va ser per mi, després de patir molts atacs d'intriga per part dels altres dos contrincants. (Els punts no sé si són realment així, però més o menys s'acosten a la realitat).

Luke: 10
Aitor: 8
Sergi: 5

A l'acabar vam anar a dormir ja que se'ns van fer les 5 i mitja del matí.

Més tard vaig tornar cap a casa amb el Sergi i van venir el Salva i el Jansy a fer unes partidetes. Vam començar amb el Ghost Stories, un joc cooperatiu que si arriba a ser més difícil seria per tirar-se des del Pont del Diable. Després de l'explicació de les regles i de liar-nos una mica, vam perdre miserablement contra tota la penya del Wu-Feng que no ens va donar pas treva. Això sí, que no es digui que no ho vam intentar.

Després del depriment final dels nostres monjos caçafantasmes vam decidir fer Un mundo sin fin amb el Salva, que encara no l'havia provat mai. El Jansy li va explicar les regles i ens vam fotre unes galetones mentre vam jugar. La cosa va anar progressant, uns van anar millor que altres per pagar el que demanen a final de cada capítol i altres es van dedicar a regalar llibres a la meva germana Montse, la qual al final es va dedicar a curar a la gent malalta del poble i va acabar guanyant.

Montse: 48
Luke: 46,5
Jansy: 31,5
Salva: 29,5


Després del Un mundo sin fin ens va donar per fer un Space Hulk: Death Angel. Aquest ja el portem bastant per la mà i el Salva l'últim cop que el va provar es va quedar amb les ganes d'acabar la partida. Amb un inici una mica lent i no massa fortuit, ja que vam perdre algun "Marine Espacial" que altre, vam anar avançant i acabant amb els Genestealers. A part de les baixes dels Marines Espacials, també vam patir la baixa del Jansy i una mica més tard la del Salva. Al final entre la meva germana i jo i aprofitant la xorra que va tenir ella amb el Lexicanium treient calaveres al dau i aprofitant els 3 o 4 contadors d' "Apoyo" que tenia i jo amb l'habilitat "Contraataque" del Sargento Lorenzo vam acabar matant als líders dels Genestealers i guanyant la partida.



Després de sopar ma germana i jo vam ser un altre cop maleïts amb la derrota per part dels fantasmes d'en Wu-Feng al Ghost Stories. Això sí, va ser el cop que més fantasmes vam matar.

I ja per acabar, i abans d'anar a dormir, vam fer una primera partida al Musketiere, un joc de cartes semicooperatiu, on els jugadors tenen cartes que van del 0 al 10 amb mosqueters dibuixats i que han d'anar tirant a cada torn per superar en nombre a la guàrdia del cardenal. Després d'unes quantes rondes vaig guanyar jo amb 100 punts, gràcies a aconseguir molts cops les joies de la reina.

Luke: 100
Montse: 24

2 comentaris:

  1. El meu esperit competitiu t'ha de dir que al catàn vaig fer 6 punts i al juego de tronos al intentar petarte i allargar la partida em vaig quedar amb 8 puntos megapoderosos mix!!!! No vaig ser l'últim

    Aitor

    ResponElimina
  2. Aquests 24 no són reals perquè estava adormida del tot. "Perdoneu, però algú ho havia de dir"

    ResponElimina