divendres, 4 de març del 2011

Sessió de jocs: 3 de març

Dijous parella (altre vegada).

Fa dies que el Luke remena el tema Magic, perquè s'està fent una col·lecció i, a més a més, es va comprar una baralla. La qüestió és que vam provar totes aquestes baralles noves rememorant vells temps. Hauré de tornar a treure la meva baralla verda de sota la pols... Vaig guanyar les dues partides que vam fer.

Jansy: 44 - Luke: 0
Jansy: 17 - Luke: 0


La setmana passada el Luque em va deixar l'Space Hulk: Death Angel, per poder-lo provar en solitari. Vaig trobar que és molt difícil guanyar i ho vaig certificar quan vaig trobar per Internet que la gent diu que se sol guanyar en un 15-20% de les ocasions. Doncs el vam provar el Luke i jo i, tot i que vam perdre, ens va semblar que la victòria havia estat al nostre abast.


Un clàssic de quan ens trobem tots dos és el Memoir'44. Com que anem fent escenari per escenari, el que tocava era el 9, anomenat "Operación Lüttich". El bàndol fort en aquest escenari és el de l'eix. També és força curiós perquè hi ha un dels flancs que és molt important. Sempre fem dues partides (jo considero que és una), ja que després de fer l'escenari el repetim canviant de bàndol. En tots dos casos va guanyar l'eix, però en el còmput globla, jo vaig aconseguir una medalla més.

Jansy (eix): 4 - Luke (aliats): 2
Jansy (aliats): 3 - Luke (eix): 4


Per últim, vam fer un Carson City, tot just el segon cop que el provàvem. Cal dir que amb dos jugadors el trobo més divertit (i força curt), ja que hi ha més duels. El Luke va començar a fer punts molt aviat, mentre que jo els vaig fer quasi tots a l'últim torn. Això sí, la partida es va decidir en un últim duel on el Luke va patir un "epic fail" amb el dau, que em va donar la victòria.

Jansy: 54
Luke: 43

1 comentari: