dilluns, 28 de març del 2011

Sessió de jocs: 23 de març

Com que la Gemma tenia festa vam poder quedar un dia laborable. Vam ser la Gemma, el Luke i jo (Jansy).

A la primera partida que vam fer al Talismán la Gemma va incorporar-se per la meitat d'aquesta i per això en vam fer una tots tres. Vam certificar que amb tres també es fa un pèl llarga. Tots tres vam saber aprofitar molt bé els nostres poders. El Luke va arribar primer a la "corona de mando", però li va durar poc perquè de seguida hi va arribar el Trol (jo), que estava millor preparat i en va sortir guanyador. Però que consti que van ser benèvols amb mi, ja que em vaig convertir en granota i no em van prendre cap objecte ni seguidor.


Va arribar la Montse, en el moment just que vam acabar el Talismám (per sort d'ella). Com que aleshores érem 4, vam aprofitar per fer un Meuterer, ensenyant-li a la Gemma. Crec que massa ben ensenyada, perquè ens va apallissar a tots. El pròxim cop ens haurem d'amotinar contra ella.

Gemma: 41
Luke: 25
Jansy: 24
Montse: 17

Després vam jugar a una adquisió nova dels Luque, tot i que ells ja hi havien jugat: el Musketeers. La partida va ser tan ràpida i simple com el joc mateix. La Montse va demostrar ser la millor mosquetera es va endur la victòria.

Montse: 102
Gemma: 91
Jansy: 83
Luke: 75

Abans que la Montse marxés a dormir vam fer un Bohnanza. Això de negociar encara no se'ns dóna bé però fem tot el qe podem. Com sempre que hi hem jugat, va ser bastant ajustat, amb la victòria de la Montse.

Montse: 20
Jansy: 20
Gemma: 16
Luke: 15


Després de dir "bona nit" a la Montse (portava massa bona ratxa!) vam fer un clàssic que aquest any tenim una mica oblidat: el Dominion (bàsic + Terramar + Intriga + Prosperidad). La partida es va fer llarga (jo insisteixo que és conseqüència de jugar amb el Prosperidad). Vaig guanyar amb força diferència, tot i que durant la partida no ho havia semblat, sobretot pel ball de malediccions.

Jansy: 88
Luke: 49
Gemma: 47


La Gemma va decidir adormir-se al sofà, i el Luke i jo, a les 2 de la matinada vam decidir fer un Luna. El primer cop pel Luke, que va pillar ràpidament les accions i les va utilitzar de mil i una maneres. Durant tota la partida vam anar força ajustats i podem confirmar que és un gran joc. Segur que el pròxim cop la partida serà més dura.

Jansy: 98
Luke: 88

2 comentaris:

  1. El pròxim cop et guanyaré al Luna XD i al Talimán també, que ens vas trollejar!!

    ResponElimina
  2. Al Talismán m'ho crec, però al Luna no em deixaré pas!

    ResponElimina